ما یک پکیج آموزشی ویدیویی تهیه کردیم که تمام مفاهیم لازم برای ورود و پیشرفت در فارکس رو گامبهگام و عملی بهت آموزش میده!
- از مقدمات تا استراتژیهای پیشرفته
- یادگیری مدیریت سرمایه و روانشناسی بازار
- کاملاً ویدیویی + توضیحات تکمیلی در سایت
برای دسترسی به دوره ویدیویی، کافیه از طریق پنل کاربری ثبتنام کنی و آموزشها رو از همونجا ببینی!
ویدیو معرفی دوره رایگان:
آموزش فارکس از صفر تا صد
در این مقاله، هرآنچه برای یادگیری بازارهای مالی و فارکس نیاز دارید، بهصورت گامبهگام و جامع ارائه شده است. آموزشها در ۹ فصل ارائه داده شدهاند که در آنها مباحثی مانند مبانی فارکس، تحلیل تکنیکال و فاندامنتال، مدیریت سرمایه و استراتژیهای معاملاتی توضیح داده شده است. هدف ما این است که شما با درک عمیقتری وارد این بازار شوید و مهارتهای لازم برای یک معاملهگر حرفهای را کسب کنید. پیشنهاد میکنم قلم و کاغذ کنار خود داشته باشید تا نکات مهم را یادداشت کنید. همچنین، این مقاله را در مرورگر خود بوکمارک کنید، زیرا به صورت مداوم در حال به روزرسانی است و اطلاعات جدیدی به آن اضافه میشود.
فصل اول: آشنایی با فارکس
فارکس بازاری است که در آن ارزهای مختلف مبادله میشوند؛ به عبارتی، شما در این بازار میتوانید ارزهای کشورهای مختلف را با یکدیگر معامله کنید توجه داشته باشید برای ورود به بازار ابتدا باید با خود فارکس آشنا شوید که در ادامه آشنایی با بازار فارکس را برای شما آورده ایم:
تا اینجا با مفهوم فارکس آشنا شدهاید. حالا قصد داریم درباره تاریخچه فارکس بیشتر توضیح دهیم؛ از اینکه این بازار از چه سالی شکل گرفته است؟ معاملات در آن زمان چگونه انجام میشدهاند؟ تا به امروز چه تغییراتی کرده است؟ برای اطلاعات بیشتر میتوانید به صفحه تاریخچه فارکس مراجعه کنید.
حال که با معاملات آشنا شدهاید، زمان آن رسیده است که بدانید بازار فارکس چه ساعاتی فعال است؟ برای کسب اطلاعات بیشتر، مقاله زیر را مطالعه کنید.
پس از آشنایی با نمادهای معاملاتی و ساعت فعالیت بازار فارکس، به بررسی جفت ارزهای اصلی، کراس و دیگر ارزها خواهیم پرداخت.
یکی دیگر از موضوعات مهم در فارکس، معامله کالاها است که به دو دسته تقسیم میشوند: کالاهای نرم مانند ذرت، گندم، قهوه و… و کالاهای سخت مانند نفت، گاز و… . در این مقاله با نحوه معامله کامودیتی آشنا خواهید شد.
پس از آشنایی با معامله کامودیتی، به بررسی معامله فلزات در فارکس میپردازیم. در این مقاله، نحوه معامله فلزات گرانبها مانند طلا، نقره و… را خواهید آموخت.
پس از آشنایی با معاملات فلزات و کالاها، حالا باید با حداقل سرمایه مورد نیاز برای ورود به بازار فارکس آشنا شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر، روی مقاله زیر کلیک کنید.
در بازار فارکس، آشنایی با مفهوم لات بسیار مهم است و برای تریدرها الزامی است. در این مقاله، آموزش جامع لاتها ارائه شده است.
پس از آشنایی با لات فارکس، به مفهوم لوریج در فارکس میپردازیم. لوریج اعتباری است که بروکرها به معاملهگران میدهند تا توانایی معامله چند برابر سرمایه خود را داشته باشند. برای کسب اطلاعات بیشتر، به مقاله زیر مراجعه کنید.
کارمزدهای معاملاتی در بازار فارکس، اسپرد نامیده میشوند. در فارکس، نرخهای قیمتگذاری به دو نوع تقسیم میشوند. برای کسب اطلاعات بیشتر، به صفحه اسپرد فارکس مراجعه کنید.
پس از آشنایی با اسپرد، اهرم و لات، به بررسی کمیسیون میپردازیم. کمیسیون مبلغی است که بروکر به ازای هر معامله به صورت ثابت یا درصدی از حجم معامله از شما دریافت میکند. حالا تفاوتهایی بین کمیسیون و اسپرد وجود دارد. برای اطلاع از تفاوتها، به صفحه تفاوت اسپرد و کمیسیون مراجعه کنید.
نرخ نوسانات در بازار فارکس با مفهوم پیپ شناخته میشود. اگر اطلاعات کافی در مورد نحوه محاسبه ارزش یک پیپ ندارید، در مقاله پیپ و پوینت در فارکس به طور کامل توضیح دادهایم.
با جفت ارز کراس میتوانید بدون نیاز به دلار، برای معاملات خود از ارزهای مختلف استفاده کنید. برای آشنایی با شرایط نقدینگی و نحوه استفاده از جفت ارز کراس، بیشتر بخوانید.
یکی از ابزارهای مهم در تحلیل فارکس که می تواند به معامله گران کمک کند آشنایی با همبستگی ارزها در فارکس است. برای درک بهتر و آگاهی از همبستگی مقاله زیر را بخوانید.
در اینجا فصل اول به پایان میرسد و در فصل دوم، به بررسی بروکرها میپردازیم.
فصل دوم: آشنایی با بروکرها
بروکر (Broker) یا کارگزار در بازارهای مالی، به شرکتی یا فردی گفته میشود که نقش واسط میان معاملهگر (کاربر) و بازار مالی را ایفا میکند. برای دریافت توضیحات کاملتر در مورد بروکر، به مقاله مربوطه مراجعه کنید.
پس از آشنایی با توضیح بروکر، به موضوع انتخاب بروکر میپردازیم. برای پیدا کردن بهترین بروکر فارکس، به نکات زیر با دقت توجه کنید. این نکات به طور کامل در صفحه «معیارهای انتخاب بروکر مناسب برای ایرانیان» که لینک آن در ادامه آمده است، توضیح داده شدهاند
پس از انتخاب بروکر، به موضوع اعتمادسازی میپردازیم. هر بروکر دارای رگوله (مجوز) است. حالا رگوله چیست؟ آیا قابل اعتماد است؟ برای آشنایی بیشتر با رگوله، مقاله زیر را مطالعه کنید.
فصل سوم: آشنایی با متاتریدرها
حال نوبت به نصب متاتریدر می رسید. بهتر است ابتدا با متاتریدر آشنا شوید و با توجه به بروکر خود یک متاتریدر نصب کنید.
پس از انتخاب متاتریدر مورد نظر ممکن برای شما سوالی پیش بیاید که فرق بین بروکر و متاتریدر چیست؟ برای اطلاع بیشتر به تفاوت بروکر و متاتریدر روی لینک زیر کلیک کنید.
یکی از رایجترین نرمافزارهای معاملاتی در فارکس، متاتریدر است که برای دریافت و اجرای دستورات معاملاتی مشتریان مورد استفاده قرار میگیرد. برای کسب اطلاعات بیشتر، مقاله زیر را مطالعه کنید
پلتفرمهای متاتریدر 4 (MT4) و متاتریدر 5 (MT5) دو ابزار پرکاربرد در معاملات فارکس و بازارهای مالی هستند. تفاوتهایی کلیدی دارند که بسته به نیاز معاملهگران، ممکن است یکی از آنها مناسبتر باشد. در ادامه، تفاوتهای اصلی این دو پلتفرم بررسی میشود:
عدم اتصال به متاتریدر (چه MT4 و چه MT5) میتواند ناشی از دلایل مختلفی باشد. برای رفع مشکل، مقاله زیر را بررسی کنید:
نماد طلا در متاتریدر معمولاً با XAU/USD نمایش داده میشود که نشاندهنده قیمت هر اونس طلا به دلار آمریکاست. برای اطلاع کامل تر در مورد با فعال کردن نماد طلا در متاتریدر به صفحه زیر مراجعه کنید.
ما یک مثال از متاتریدر یک بروکر به نام الپاری برای شما آوردهایم. برای نحوه انتخاب و ویژگیهای آن، به صفحه متاتریدر آلپاری مراجعه کنید.
فصل چهارم: تحلیل تکنیکال
تا این مرحله با بروکرها و نرمافزار متاتریدر آشنا شدهاید. اکنون وارد مبحث جذاب تحلیل تکنیکال در بازار فارکس میشویم تا با ابزارها و روشهای پیشرفته این حوزه بیشتر آشنا شوید.
پس از آشنایی اولیه با تحلیل تکنیکال، اکنون زمان آن رسیده است که با انواع مختلف تحلیل تکنیکال و ابزارهای کاربردی آن آشنا شوید. در این بخش، به معرفی روشهای متنوع تحلیل تکنیکال و ابزارهایی که در این زمینه مورد استفاده قرار میگیرند، خواهیم پرداخت.
پس از آشنایی با تحلیلهای تکنیکال، به بررسی پرایس اکشن میپردازیم و جایگاه آن در این زمینه را توضیح میدهیم. برای کسب اطلاعات بیشتر، مقاله زیر را مطالعه کنید.
پس از کسب اطلاعات در مورد تحلیلهای تکنیکال و پرایس اکشن، در ادامه به تفاوتهای این دو نوع پرداختهایم.
پس از آشنایی با تفاوتها، به تحلیل نمودار قیمت، که ابزار اصلی برای تحلیل حرکتهای بازار است، میپردازیم. انتخاب نوع نمودار بستگی به سبک و ترجیح شخصی معاملهگر دارد. برای توضیحات بیشتر، وارد مقاله زیر شوید.
ابزارها برای بررسی حرکت قیمتها و شناسایی نقاط ورود و خروج مناسب استفاده میشوند. برای توضیحات تکمیلی، به مقاله ابزار تحلیل تکنیکال فارکس مراجعه کنید.
تحلیل تکنیکال کلاسیک یکی از روشهای محبوب در تحلیل بازار فارکس است. برای آشنایی با این نوع تحلیل و ابزارهای مورد استفاده، به مقاله تحلیل تکنیکال کلاسیک فارکس مراجعه کنید.
نقاط پیوت ابزار مفیدی برای شناسایی سطوح حمایت و مقاومت در بازار فارکس هستند. برای اطلاعات بیشتر در مورد نحوه محاسبه نقاط و برنامهریزی دقیقتر برای نقاط ورود و خروج، به مقاله زیر مراجعه کنید.
تایم فریم (Time Frame) دوره زمانی مشخصی است که قیمتها برای تحلیل نمودارها ثبت میشوند. برای توضیحات بیشتر درباره تایم فریمها و مدت زمان هر کندل، به مقاله زیر مراجعه کنید.
تا اینجا با تایم فریم آشنا شده اید. در توضیح انواع تایم فریمها قرار است با تایم فریم های بیشتری آشنا شوید برای اطلاع دقیق تر به صفحه انواع تایم فریم که در پایین در گذاشته ایم مراجعه کنید.
پس از آشنایی با انواع تایم فریم ها، لازم است که، با الگوی استیک آشنا شوید. برای آشنایی بیشتر با الگوی کندل استیک، وارد لینک زیر شوید.
کندل چکش (Hammer) یکی از الگوهای معروف کندل استیک است که تغییرات احتمالی در روند قیمت را نشان میدهد. برای توضیحات بیشتر در مورد شناسایی این نوع کندل، به صفحه مربوطه مراجعه کنید.
کندل پین بار (Pin Bar) یکی دیگر از الگوهای معروف کندل استیک است. برای اطلاعات بیشتر، وارد صفحه زیر شوید.
کندل چکش معکوس (Inverted Hammer) یکی از الگوهای کندل استیک در تحلیل تکنیکال است که شباهتهایی با کندل چکش دارد. برای آگاهی از شباهتها و روند قیمتی، روی لینک زیر کلیک کنید.
در ادامه مقالهای در مورد کندل دوجی (Doji)، یکی از الگوهای کندل استیک در تحلیل تکنیکال، آوردهایم. برای آشنایی بیشتر، وارد مقاله زیر شوید.
پولبکها فرصتی مناسب برای ورود به بازار در جهت روند اصلی هستند. برای آشنایی با فرصتهای بهتر در مورد ورود با پولبکها، به صفحه زیر مراجعه کنید.
پس از آشنایی با پولبک، به BMS در فارکس میپردازیم که معمولاً به اختصار از عبارت Breakout Market Structure استفاده میشود. برای آشنایی با نقاط چشمگیر BMS، وارد مقاله مربوطه شوید.
معامله با خطوط روند در فارکس یکی از سادهترین و مؤثرترین روشهای تحلیل تکنیکال است. برای آگاهی از نحوه شناسایی جهت حرکت بازار و تصمیمات بهتر، وارد مقاله زیر شوید.
الگوهای هارمونیک یکی از تکنیکهای تحلیل پیشرفته در بازارهای مالی هستند که بهویژه در تحلیل تکنیکال فارکس و دیگر بازارهای معاملاتی کاربرد دارند.
استراتژیهای هارمونیک یکی از روشهای تحلیل تکنیکال پیشرفته است که با شناسایی الگوهای خاص قیمت، پیشبینی حرکتهای آینده بازار را امکانپذیر میکند. برای آشنایی بیشتر با این استراتژیها، وارد صفحه مربوطه شوید و ادامه مطالب را مطالعه کنید.
پس از آشنایی با استراتژی ها، به تعیین حد ضرر و حد سود با فیبوناچی در فارکس میپردازیم. این یکی از روشهایی است که به شما کمک میکند تا تصمیمات دقیقتری برای ورود و خروج از بازار بگیرید. برای آگاهی از نحوه تصمیمگیری و چگونگی تعیین حد ضرر، مقاله زیر را مطالعه کنید.
فیبوناچی اصلاحی یکی از ابزارهای محبوب تحلیل تکنیکال است که در بازار برای شناسایی سطوح اصلاحی احتمالی قیمت استفاده میشود. اگر قصد دارید از این ابزار برای تعیین نقاط ورود و خروج استفاده کنید، حتماً روی لینک زیر کلیک کنید.
از اعداد فیبوناچی برای تحلیل تکنیکال استفاده میشود. معاملهگران میتوانند با یادگیری این اعداد، نقاط حمایت و مقاومت را در بازار شناسایی کنند. برای توضیحات تکمیلی، مقاله زیر را مطالعه کنید.
FVG یکی از ابزارهای مهم در تحلیلهای پرایس اکشن است. برای آشنایی بیشتر با این ابزار، بهتر است وارد مقاله زیر شوید. FVG برای موفقیت در معاملات، مدیریت ریسک و تأیید سیگنال ها ضروری است.
فصل پنجم: آشنایی با اندیکاتورها
برای تحلیل بازارهای مالی لازم است اندیکاتور ها در فارکس را بشناسید برای اطلاع بیشتر وارد مقاله زیر شوید.
پس از آشنایی با اندیکاتورها، به انتخاب بهترین اندیکاتور میپردازیم. با استفاده از بهترین اندیکاتورها که توسط معاملهگران انتخاب شدهاند، میتوان تحلیلهای دقیقی برای بازارهای مالی و تغییرات قیمت انجام داد.
اندیکاتور RSI (Relative Strength Index) برای تحلیل تکنیکال بازارهای مالی استفاده میشود. برای آشنایی بیشتر با این اندیکاتور و یادگیری نحوه تحلیل با آن، روی لینک پایین کلیک کنید.
پس از آشنایی با اندیکاتور RSI، به شناخت اندیکاتور MACD میپردازیم. در مقالهای که پایینتر آمده است، با تغییرات در قدرت، جهت و مدت روند بازار آشنا خواهید شد. برای اطلاعات بیشتر، روی لینک کلیک کنید.
پس از آشنایی با چگونگی تحلیل بازار، به اندیکاتور کندل تایم میپردازیم تا بدانید چه مقدار زمان تا پایان دوره زمانی کندل فعلی باقی مانده است.
پس از آشنایی با تایم مناسب در اندیکاتورها، به پول هوشمند میپردازیم که چگونه وارد یا خارج میشود بدون اینکه جلب توجه کند. برای شناخت اندیکاتور تشخیص پول هوشمند و نحوه تأثیر آن بر قیمتها، وارد مقاله زیر شوید.
به اندیکاتور OBV در فارکس میپردازیم که نشاندهنده حجم معاملات در حین تایید روند قیمت است. برای توضیحات تکمیلی، روی لینک زیر کلیک کنید.
اگر قصد شناسایی روند بازار و نقاط ورود و خروج را دارید و همچنین میخواهید یک معاملهگر حرفهای شوید، شناخت اندیکاتور Master میتواند برای شما ضروری باشد.
اندیکاتور acd یکی دیگر از ابزار های تحلیل تکنیکال است. که به شناسایی پول در یک دارایی مالی کمک می کند برای ارزیابی قدرت یا ضعف روند بازار بهتر است مقاله زیر را بخوانید.
اندیکاتور متحرک یکی از رایج ترین و پرکارد ترین ابزارها برای تحلیل تکنیکال در بازارهای مالی است. اگر لازم دارید تا روندهای گذشته را تحلیل و پیش بینی کنید مقاله اندیکاتور میانگین متحرک فارکس را مطالعه کنید.
اگر می خواهید پیش از وقوع یک تغییر در روند بازار و یا قیمت آن را بتوانید پیش بینی کنید مقاله اندیکاتور پیشرو در فارکس را مطالعه کنید.
پس از آشنایی با اندیکاتورهای پیشرو، به اندیکاتور CCI میرسیم. در این بخش با کاربردهای این اندیکاتور، نحوه استفاده در معاملات، مزایا و معایب آن آشنا خواهید شد.
اگر میخواهید روند فعلی بازار را شناسایی کرده و نقاط قوت بازگشت را تشخیص دهید، مطالعه مقاله اندیکاتور سار یا پارابولیک سار در فارکس را به شما توصیه میکنیم.
پس از آشنایی با نقاط قوت بازگشت بازار از طریق اندیکاتور سار، اکنون به بررسی اندیکاتور ایچیموکو میپردازیم که توسط یک تحلیلگر ژاپنی توسعه یافته است. هدف اصلی این اندیکاتور، شناسایی روندها، تعیین نقاط حمایت و مقاومت، و ارزیابی قدرت یا ضعف حرکت قیمت است. برای مطالعه توضیحات کاملتر، روی لینک زیر کلیک کنید.
اندیکاتور جریان نقدینگی برای اندازهگیری قدرت پول ورودی و خروجی به یک دارایی، مانند سهام، ارز یا سایر داراییهای مالی طراحی شده است. این اندیکاتور در مقایسه با دیگر اندیکاتورها ویژگیهای خاصی دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر، مقاله زیر را مطالعه کنید.
اگر به دنبال یکی از پرکاربردترین ابزارها در تحلیل تکنیکال هستید، مقاله اندیکاتور VWAP را مطالعه کنید.
برای شناخت نوسانات بازار، سطوح حمایت و مقاومت دینامیک، و همچنین شرایط اشباع خرید، مقاله اندیکاتور باند بولینگر در فارکس را دنبال کنید.
پس از اندیکاتور باند بولینگر، یکی از محبوبترین و کاربردیترین اندیکاتورها، فیبوناچی است. در مقاله زیر با اعداد فیبوناچی، ابزارهای فیبوناچی در تحلیل و کاربرد آنها در معاملات آشنا خواهید شد.
اگر جزو معاملهگرانی هستید که از مفاهیم کلیدی در تحلیل تکنیکال فارکس استفاده میکنید، بهتر است ابتدا مقاله واگرایی را مطالعه کنید تا بتوانید تغییرات احتمالی در روند قیمت را پیشبینی کنید.
اگر به دنبال روشهایی برای شناسایی تغییرات احتمالی در روند بازار هستید، مقاله واگرایی MACD را که در پایینتر قرار دادهایم، مطالعه کنید. این نوع واگرایی زمانی رخ میدهد که رفتار قیمت و اندیکاتور با یکدیگر همخوانی نداشته باشند.
پس از بررسی واگرایی MACD، به جلوگیری از ورود اشتباه هنگام استفاده از واگرایی در معاملات فارکس میپردازیم. در مقاله زیر، روشهای جلوگیری از اشتباهات در زمان استفاده از واگرایی به شما توضیح داده شده است.
پس از جلوگیری از ورود اشتباه، لازم است با اندیکاتورهای واگرایی در فارکس آشنا شوید. این نوع اندیکاتورها به معاملهگران کمک میکنند تا واگرایی بین حرکت قیمت و مومنتوم بازار را شناسایی کنند. برای ادامه مطلب، روی لینک زیر کلیک کنید.
برای شناسایی خودکار ابزارهای تحلیل تکنیکال، لازم است با اندیکاتور Order Block Finder آشنا شوید.
برای شناسایی خودکار ابزارهای تحلیل تکنیکال، لازم است با اندیکاتور اوردر بلاک در تریدینگ ویو آشنا شوید.
برای شناسایی سطوح حمایت و مقاومت لازم است با اندیکاتور پیوت پوینت در تریدینگ ویو آشنا شوید تا از نقاط چرخش قیمت در روندهای کوتاه مدت و میان مدت مطلع شوید.
برای شناسایی شکافهای قیمتی و نقاط عدم تعادل در بازار، لازم است مقاله اندیکاتور FVG در تریدینگ ویو را مطالعه کنید.
اندیکاتور FVG برای متاتریدر بهطور رسمی توسط خود متاتریدر ارائه نمیشود. برای توضیحات تکمیلی و نحوه استفاده از این اندیکاتور با متاتریدر، مقاله زیر را مطالعه کنید.
پس از اتمام فصل پنجم، وارد فصل ششم می شوید.
فصل ششم: آشنایی با تحلیل بنیادی در بازار فارکس
به فصل جدید آشنایی با فارکس فکتوری میپردازیم. برای توضیحات بیشتر، روی لینک زیر کلیک کنید.
برای پرداختن بهطور مستقیم به عوامل بنیادی مانند نرخ بهره، رشد اقتصادی، تورم، وضعیت اشتغال، بهتر است با چگونگی تحلیل بنیادی یا فاندامنتال در فارکس آشنا شوید.
برای پیگیری اخبار فارکس، سایت های مختلفی وجود دارد در این مقاله بهترین سایت های اخبار فارکس را معرفی کرده ایم.
lsm یکی از شاخص های معاملاتی است که بیشتر در استراتژی های اسکالیپینگ در بازار فارکس است. برای ویژگی ها و نحوه عملگر شاخص lsm مقاله زیر را بخوانید.
این شاخص جز مهم ترین شاخص های اقتصادی است و پس از آشنایی با lsm برای ادامه کار لازم است کامل با این شاخص آشنا شوید جهت اطلاع بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید.
اگر می خواهید با یکی از بازارهای مهم در بازار فارکس آشنا شوید بهتر است مقاله شاخص دلار آمریکا در فارکس را بخوانید. تا با اجزا شاخص دلار آشنا شوید.
در بازار فارکس یکی از مفاهیم مهم برای معامله گران طلا است. با مطالعه مقاله زیر می توانید به رابطه طلا با همبستگی جفت ارزها پی ببرید.
شاخصهای قیمت (Price Indicators) یکی از ابزارهای بسیار مهم در تحلیل اقتصادی و فنی در بازار فارکس هستند. این شاخصها به معاملهگران کمک میکنند تا رفتار قیمتها را بهتر درک کرده و تصمیمات دقیقتری در معاملات خود بگیرند. در ادامه به دیگر جنبه های مهم این شاخصها میپردازیم:
فصل هفتم: مدیریت سرمایه در فارکس
پس از آشنایی با انواع روشهای جذب سرمایه، به سراغ آشنایی با 14 استراتژی مدیریت سرمایه در فارکس میرویم.
قبل از اینکه سرمایه خود را در بازار فارکس از دست بدهید، لازم است مقاله زیر را مطالعه کنید. افت سرمایه در فارکس ممکن است بهطور تدریجی یا ناگهانی اتفاق بیفتد.
تا اینجا با مفهوم افت سرمایه آشنا شدهاید. با این حال، برای رعایت اصول مدیریت ریسک و بهکارگیری استراتژیهای مناسب، لازم است با مدیریت ریسک در فارکس نیز آشنا شوید.
نسبت میانگین سود احتمالی به میانگین ضرر احتمالی را ریسک به ریوارد میگویند برای اطلاع بیشتر مقاله ریسک به ریوارد در فارکس را مشاهده کنید.
یکی از حالت های حدد ضرر شناور همین ریسک فری کردن است. برای اطلاع از مفهوم ریسک فری بیشتر بخوانید را مطالعه کنید.
در بازار فارکس فرمولی جهت محاسبه میزان ریسک، قیمت نماد، قیمت حد ضرر وجود دارد که با دانستن استفاده از این فرمول، می توانید در هر معامله بررسی کنید، ببینید امکان ریسک وجود دارد یا خیر.
وقتی که پوزیشن به سود میرسد، شما میتوانید حد ضرر را به صورت دستی یا از طریق Trailing Stop جابجا کنید و حد ضرر را در سود بیاورید. برای اطلاع بیشتر مقاله زیر را بخوانید.
در مقاله وین ریت با راه های افزایش وین ریت، معاملات سودده و معاملات ضررده قرار است آشنا شوید.
نسبت میانگین سود احتمالی به میانگین ضرر احتمالی را ریسک به ریوارد می گویند. برای توضیح کامل و جامع به مقاله زیر مراجعه کنید.
اگر تریدر هستید و می خواهید تمامی نتایج معاملات خود را در یک دوره زمانی با جزییات ببینید مقاله استیتمنت را کامل بررسی کنید.
سیستم معاملاتی نظارت کلی بر تمامی قوانین معامله گر یا تریدر در هنگام معامله در بازارهای مالی را دارد. با یادگیری کامل سیستم معاملاتی می توانید سود زیان معاملات خود را بدست بیاورید.
فصل هشتم: آشنایی با معاملات
پس از آشنایی با مدیریت ریسک، لازم است انواع معاملات در فارکس را بشناسید. برای اطلاعات بیشتر، مقاله زیر را بررسی کنید.
معاملات الگوریتمی در بازار فارکس به معنای استفاده از الگوریتمها و برنامههای کامپیوتری برای اجرای معاملات بهصورت خودکار است. در مقاله زیر میتوانید با ویژگیها، کاربردها، بازارها و دیگر جزئیات معاملات الگوریتمی آشنا شوید.
فصل نهم: روانشناسی در معامله
یکی از مهمترین جنبههای موفقیت در این بازار، شناخت روانشناسی معاملهگری در فارکس است. مقاله مربوطه در ادامه برای شما قرار داده شده است.
اشتباهات رایج در معاملات (بهویژه در بازارهای مالی، بورس، یا حتی خرید و فروش محصولات و خدمات) میتواند به زیانهای مالی یا از دست رفتن فرصتها منجر شود. در ادامه، مقالهای در مورد اشتباهات رایج در معاملات قرار دادهایم.
شما با موفقیت تمام مقالات آموزشی این صفحه را تا فصل ۹ مطالعه کردید. اما به یاد داشته باشید که پایان این فصلها، پایان یادگیری نیست! این صفحه بهصورت مستمر بهروزرسانی میشود و مطالب جدید و کاربردی مرتبط با آموزش رایگان فارکس به آن اضافه خواهد شد. پیشنهاد میکنیم این صفحه را بوکمارک کنید تا همیشه به محتوای آموزشی ما دسترسی داشته باشید و چیزی را از دست ندهید.
آموزش فارکس برای مبتدیان
قبل از ورود به بازار فارکس، لازم است که یک آموزش جامع و کامل را پشت سر بگذارید. اولین گام، ثبتنام در یک بروکر معتبر و مطمئن مانند (امارکتس) است. پس از آن، با ایجاد یک حساب دمو (آزمایشی) میتوانید بدون ریسک مالی، نحوه معامله کردن و اصول بازار فارکس را یاد بگیرید.
هنگام آموزش فارکس برای مبتدیان، بهتر است با حساب دمو (آزمایشی) شروع کنید تا در ابتدای مسیر نیازی به پرداخت هزینه برای شروع کار نباشد. یکی از بروکرهایی که امکان افتتاح حساب دمو را بهسادگی فراهم کرده، بروکر لایت فایننس (LiteFinance) است که میتوانید با چند کلیک ساده یک حساب آزمایشی باز کنید و معامله را در محیطی واقعی اما بدون ریسک تجربه کنید. در هر کجا از مسیر نیاز به راهنمایی داشتید می توانید با تیم پشتیبانی سودآپ که در پایین تر آورده ایم ارتباط بگیرید.
دوره مقدماتی فارکس
دوره مقدماتی برای اموزش فارکس از صفر تا صد برای مبتدیان مناسب است. در این دوره ابتدا باید مباحث اولیه مثل: جفت ارزها، نحوه خواندن نمودارها، اصول تحلیل تکنیکال و فاندامنتال و مدیریت ریسک را بیاموزید. هدف از یادگیری این دوره، ارائه یک پایه قوی از دانش و مهارت های لازم برای شروع معاملات در بازار فارکس است. معامله گران می توانند با حساب های دمو و تمرین عملی، تجربیات واقعی از معامله گری را کسب کنند. با گذراندن دوره فارکس فرد آماده می شود تا با اطمینان بیشتری پا به معاملات در بازار واقعی بگذارد. با یادگیری و آموزش در این بازار، میتوانید روشهای کسب درآمد در بازار فارکس را بیاموزید. اگر به دنبال راههای درآمدزایی بدون نیاز به سرمایه اولیه هستید، حتماً به صفحه ۶ روش عالی برای درآمدزایی در فارکس بدون سرمایه اولیه مراجعه کنید.
بروکر در فارکس یک کارگزاری است که می توانید در این بازار معامله کنید. بروکر میان معامله گر و بازار قرار می گیرد. شما دسترسی به بازار فارکس ندارید و دسترسی شما توسط این بروکر ها صورت می گیرد.
جفت ارزها به معنی خرید و یا فروش بصورت دلاری و یا یورویی می باشد. به عنوان مثال یورو ارز پایه و دلار ارز دوم است. در بازار، جفت ارزها نشان دهنده ارزش نسبی یک ارز در مقابل ارز دیگر هستند
پوینت یک واحد کوچکتر از پیپ است. تغییرات قیمت براساس تعداد پیپ ها یا پوینت ها محاسبه می شوند. این تغییر قیمت برای تعیین ارزش هر پیپ در یک جفت ارز استفاده میشود. به عنوان مثال، در جفت ارز EUR/USD، هر پوینت برابر با ۰.۰۰۰۱ دلار است.
لات در بازار فارکس واحد استانداردی برای اندازه گیری حجم معاملات است.
میکرولات یکی از مجموعه های کوچکتر لات است و برابر با 1000 واحد ارز پایه می باشد.
لوریچ در فارکس به معنای استفاده از سرمایه گذاری به شکل قرضی برای افزایش حجم معاملات و به دست آوردن سود بیشتر است.
مارجین در فارکس به حداقل سرمایه برای ورود به بازار فارکس اطلاق می شود که در یک معامله گر باید در حساب خود داشته باشد تا بتواند یک موقعیت معاملاتی را باز کند. به عبارت دیگر، مارجین به عنوان یک سپرده عمل می کند.
مارجین کال در فارکس وضعیتی است که در آن موجودی حساب معاملاتی یک معامله گر به دلیل زیان های جاری به حدی کاهش می یابد که دیگر نمیتواند مارجین مورد نیاز برای حفظ موقعیتهای باز را تأمین کند.
در فارکس حساب دمو و حقیقی جز حساب های معاملاتی هستند. این دو نوع حساب باهم متفاوت است. حساب دمو یک حساب آرمایشی بوده که با سرماه مجازی کار می کند و بدون ریسک است. در حساب حقیقی با پول واقعی معامله میشود و هرگونه سود یا زیان ناشی از معاملات، مستقیماً بر سرمایه واقعی معاملهگر تأثیر میگذارد.
اسپرد در فارکس و یا در بازارهای مالی به معنای تفاوت قیمت میان قیمت خرید و فروش است.
فیلم آموزش صفر تاصد فارکس
در این صفحه، ویدئوهای آموزشی جدید مربوط به فارکس بهصورت مرتب بارگذاری خواهند شد. همچنین میتوانید با جستجوی عبارت “سودآپ فیلم آموزش رایگان فارکس” در وبسایت آپارات، به محتوای آموزشی مرتبط دسترسی پیدا کنید. پیشنهاد میکنیم این صفحه را در مرورگر خود بوکمارک کنید تا بتوانید بهراحتی به جدیدترین فیلمهای آموزشی فارکس دسترسی داشته باشید و فرآیند یادگیری خود را بهبود بخشید.
پکیج آموزش فارکس رایگان سودآپ
ما در حال آمادهسازی یک پکیج جامع آموزش فارکس به صورت ویدئویی هستیم که تمامی آنچه برای ورود به دنیای فارکس و تبدیل شدن به یک تریدر حرفهای نیاز دارید را در اختیارتان قرار خواهد داد. این پکیج آموزش رایگان صفر تا صد فارکس شامل ویدئوهای آموزشی با کیفیت بالا است تا یادگیری شما سادهتر و جذابتر شود.
علاوه بر این، ما پشتیبانی رایگان و همهجانبهای را از صفر تا صد مسیر یادگیری برای شما فراهم کردهایم. هر زمان که نیاز به راهنمایی داشته باشید، ما در کنار شما خواهیم بود تا اطمینان حاصل کنیم که بدون هیچ دغدغهای بتوانید به اهداف خود در این مسیر دست یابید.
به زودی اطلاعات بیشتری درباره این پکیج و نحوه دسترسی به آن ارائه خواهیم کرد. همراه ما باشید!
شما میتوانید از آموزش رایگان ما که با محتوایی کامل و بهصورت کاملاً ساختاریافته طراحی شده است، استفاده کنید. هدف ما این است که مسیر یادگیری شما را هموار کنیم و ابزارهای لازم برای تبدیل شدن به یک تریدر حرفهای را در اختیار شما قرار دهیم.
این آموزش شامل تمامی مفاهیم موردنیاز از پایه تا پیشرفته است و به زودی با محتوای جدیدتر و با کیفیت بالا نیز تکمیل خواهد شد. منتظر خبرهای جدید از ما باشید!
آموزش ترید فارکس
اگر قصد دارید در بازارهای مالی فعالیت کنید و ترید انجام دهید، قبل از هر چیز لازم است با اصول اولیه و مفاهیم اساسی آشنا شوید. در ادامه از راست به چپ، مواردی را که باید بشناسید تا بتوانید با اعتماد به نفس وارد این بازار شوید، آوردهایم:
بهترین دوره رایگان آموزش فارکس
این دوره در حال حاضر در دست تولید است و به زودی به صورت رایگان در اختیار شما قرار خواهد گرفت. هدف ما این است که تمامی نیازهای شما برای یادگیری فارکس را در این دوره برطرف کنیم. این آموزش از ابتداییترین مفاهیم مانند آشنایی با بازار فارکس، اصطلاحات پایهای و نحوه کارکرد آن شروع خواهد شد و تا مباحث پیشرفتهای مثل تحلیل تکنیکال، تحلیل بنیادی، مدیریت سرمایه و طراحی استراتژی معاملاتی پیش خواهد رفت. ما در تلاشیم تا این دوره را به یکی از بهترین دورههای رایگان در میان تمامی سایتها تبدیل کنیم. منتظر باشید!
آموزش فارکس برای چه کسانی مناسب است؟
طبیعتا هیچ کدام از ما تا قبل از این که آموزش های لازم را پشت سر بگذاریم، در مقابل نمودار های قیمتی هیچ حرفی برای گفتن نداریم؛ لذا آموزش در فارکس برای هر کسی که می خواهد در این بازار اقدام به ترید و معامله کند، کاملا الزامی است. در واقع می توان گفت این الزام برای کسانی وجود دارد که می خواهند در این بازار کسب سود کنند. در ادامه به دسته افرادی که آموزش های لازم شامل حالشان می شود می پردازیم:
جمع بندی:
در مجموعه آموزش صفر تا صد فارکس سودآپ، سعی کردیم شما را با بهترین دوره آموزش رایگان فارکس بهطور جامع آشنا کنیم. این آموزشها بهگونهای طراحی شدهاند که از مبتدی تا سطح پیشرفته، تمامی نیازهای آموزشی شما را پوشش دهد. با مطالعه این دورهها، شما به ابزارهای تحلیلی، مدیریت ریسک، روانشناسی معاملهگری و سایر مهارتهای ضروری برای موفقیت در بازار فارکس مسلط خواهید شد. هدف این آموزشها فراهم کردن پایهای مستحکم برای موفقیت شما در دنیای پیچیده فارکس است.
سوالات متداول