اسپرد و کمیسیون کمتری در معاملات پرداخت کن

بروکرهای کلاهبردار فارکس

زمان مطالعه: 7 دقیقه
نویسنده:

در بازارهای مالی نظیر فارکس، با توجه به حجم بالای سرمایه‌ای که در بروکرها مبادله می‌شود، انتخاب بروکر مطمئن و قابل اعتماد برای محافظت از سرمایه اهمیت بسیار بالایی دارد. بنابراین آشنایی با بروکرهای کلاهبردار فارکس این امکان را به شما می‌دهد تا از سرمایه خود به بهترین شکل محافظت کرده و به درآمد بالایی برسید. همراه ما در این مقاله از سودآپ باشید تا شما را با فهرستی از بروکرهای کلاهبردار فارکس آشنا کنیم.

بروکرها به‌عنوان واسطه‌ای برای برقراری ارتباط میان معامله‌گران و بازارهای مالی مختلف شناخته می‌شوند. با توجه به اهمیت حضور بروکرها در این‌ تیپ معاملات، امروزه افراد سودجو با ایجاد بروکرهای ساختگی و به اصطلاح Fake، اقدام به کلاهبرداری و سواستفاده از سرمایه افراد کرده‌اند.
بر اساس تحقیقات، بسیاری از بروکرهای کلاهبردار را شرکت‌هایی تشکیل می‌دهند که نمایندگی قانونی نداشته و بدون مجوز فعالیت می‌کنند. طبیعتاً اینگونه شرکت‌ها با ارائه اطلاعات دروغین و ارائه مجوز‌های غیر واقعی، معامله‌گران را فریب می‌دهند و معامله‌گران تازه‌کاری که قصد ورود به فارکس را دارند هم در دام این کلاهبرداران می‌افتند.

رایج‌ترین روش کلاهبرداری بروکرها

طبیعتاً برای اینکه بروکرهای کلاهبردار بتوانند از طریق سرمایه معامله‌گران به کسب درآمد بپردازند، باید در ابتدای زمان تاسیس خود امکان انجام معاملات را برای افراد فراهم کنند؛ اما پس از مدتی که اعتماد معامله‌گران را جلب کردند، سایت‌ها اعلام ورشکستگی کرده و پس از مسدود کردن سرمایه کاربران سایت به فعالیت خود پایان می‌دهند.

فهرست بروکرهای کلاهبردار

اگر هنوز بروکر خود را برای معامله در بازارهای مختلف مالی انتخاب نکرده‌اید، بهتر است با بروکرهای کلاهبردار آشنا شوید. در ادامه به معرفی برخی از آن‌ها می‌پردازیم:

 بروکر MultiBank Group
این بروکر در کشور هنگ‌کنگ تاسیس شده است و بر مبنای ادعای آن‌ها، مجوز خود را از کشور امارات متحده عربی دریافت کرده‌اند؛ اما بر اساس بررسی‌های صورت گرفته، هیچ‌کدام از سازمان‌های معتبر فعالیت این بروکر را تایید نکرده و آمارهای بسیاری مبنی بر شکایت کاربران از آن منتشر شده است. 
این بروکر در سال‌های اخیر با بهانه‌های مختلفی نظیر وارد کردن رمز عبور اشتباه و  فعالیت غیرمجاز، حساب‌های کاربران را مسدود کرده و سرمایه آن‌ها را بلوکه کرده‌اند.

 بروکر SFCMarket
احتمالاً تبلیغات این بروکر را در شبکه‌های اجتماعی مختلف نظیر تلگرام و اینستاگرام مشاهده کرده‌اید. این بروکر با وعده‌هایی نظیر:
 سیگنال‌های رایگان
 آموزش اختصاصی
و …
کاربران را جذب کرده و در نهایت سرمایه آن‌ها را از بین برده است.
با توجه به سابقه نه چندان مناسب بروکر اف‌سی‌مارکت و همچنین گزارشات متعددی که از شکایات کاربران مختلف منتشر شده است، انتخاب این بروکر به شما پیشنهاد نمی‌شود. 

 بروکر ICBroker
این بروکر با به‌کار گرفتن روش‌های مختلف اقدام به کلاهبردار از معامله‌گران کرده است. آی‌سی بروکر با روش لو رفته و منسوخ هرمی، کاربران را مجاب می‌کرد تا سرمایه خود را به‌طور پیوسته در سایت افزایش داده و از دوستان و آشنایان خود نیز برای پیوستن به این بروکر دعوت کنند.
در این بروکر، تریدرها برای اینکه بتوانند سود به دست آمده از معاملات خود را دریافت کنند، باید حساب خود را دوباره شارژ می‌کردند!
در نهایت بر اساس بررسی‌های صورت گرفته متوجه شدیم هیچکدام از مجوزهای این بروکر قانونی نیست.

 بروکر TriumphFX
در سال‌های قبل این بروکر در رده بروکرهای مجاز قرار گرفته بود؛ اما در سال‌های اخیر به دلیل حجم بالای کلاهبرداری‌های بروکر TriumphFX و شکایت‌های متعدد کاربران، تمام مجوزهای آن باطل شد و فعالیت این بروکر غیر قانونی اعلام شد.
مشابه بسیاری دیگر از بروکرهای کلاهبردار، تریدرها برای برداشت پول از این بروکر نیز باید مبلغ جداگانه‌ای پرداخت می‌کردند. علاوه‌بر این فرآیند برداشت وجه نیز بسیار دشوار بود و وضعیت نامطلوبی برای کاربران ایجاد شده بود.

در ادامه با فهرستی از دیگر بروکرهای کلاهبردار و غیر مجاز آشنا خواهید شد:
 FxCityIndex 
 ICbroker
 PCM
 24fx
 financialcrystal
 FBS
 EXcentral 
 OmegaPro 
 FVP Trade

راه‌های جدید برای کلاهبرداری از معامله‌گران

امروزه بروکرهای کلاهبردار روش‌های جدیدی را برای خالی‌ کردن حساب معامله‌گران به‌کار گرفته‌اند که در ادامه با برخی از آن‌ها آشنا خواهید شد:

 اسپرد بالا
اسپرد معاملات که به نوعی می‌توان از آن به عنوان کارمزد یاد کرد، یکی از ابزارهایی است که بروکرهای کلاهبردار می‌توانند با استفاده از آن مبلغ بالایی را از سرمایه‌گذاران دریافت کنند. برخی از بروکرها در زمان‌های مختلف میزان اسپرد معاملات را افزایش داده و مبالغ غیرمنصفانه‌ای را از آن‌ها دریافت می‌کنند.

 مشکلات سیستمی
در برخی از موارد مشاهده شده که بعضی از بروکرها دستورات و سفارشات معامله‌گران را با تاخیر بالا انجام می‌دهند که این موضوع می‌تواند موجب کاهش سود آن‌ها یا حتی وارد شدن زیان به سرمایه معامله‌گران بشود. شما می‌توانید با انجام معاملات در حجم پایین از سرعت معاملات در بروکر مورد نظر اطمینان حاصل کنید.

 اکانت‌های فیک
گاهی اوقات بروکرها به شکل مستقیم اقدام به کلاهبرداری نمی‌کنند؛ بلکه افراد سودجو با سوءاستفاده از نام بروکرها و با ایجاد اکانت‌هایی در شبکه‌های اجتماعی نظیر تلگرام، اقدام به دریافت اطلاعات حساب کاربران یا دریافت پول از آن‌ها کرده و از این طریق از معامله‌گران بازارهای مالی کلاهبرداری می‌کنند.

کلاهبرداری تاپ چنج

با توجه به رقابت ایجاد شده میان صرافی‌های مختلف برای جذب کاربران ایرانی، در مورد برخی از صرافی‌ها نظیر تاپ چنج نیز شایعاتی منتشر شده است. بنا بر تحقیقات صورت گرفته فرضیه کلاهبرداری تاپ چنج را نمی‌توان تایید کرد. مواردی مثل تاخیر در تسویه معامله گران، قطع شدن درگاه های پرداخت مجموعه و حذف پشتیبانی آنلاین گزارش شده اما موردی به عنوان کلاهبرداری اعلام نشده است.
در واقع برخی از افراد سودجو، با دریافت اطلاعات کاربری برخی از معامله‌گران این صرافی اقدام به تخلیه حساب آن‌ها نموده‌ بودند که این موضوع به سرعت توسط مدیران تاپ چنج پیگیری شد و اطلاع‌رسانی در این زمینه به کاربران صورت گرفت.
یکی از روش‌های رایجی که افراد از طریق آن اقدام به کلاهبرداری با نام صرافی تاپ چنج کرده‌اند، ایجاد اکانت یا ربات در شبکه‌های اجتماعی نظیر تلگرام با نام صرافی تاپ چنج بوده است. این افراد سودجو با دریافت نام کاربری و رمز عبور کاربران تاپ چنج، اقدام به تخلیه حساب آن‌ها کرده و با دریافت هزینه و مدارک شخصی افراد با نام آن‌ها در سایت‌های مختلف کلاهبرداری کرده‌اند.
شما می‌توانید برای پیشگیری از وقوع این مشکل به وب‌سایت رسمی تاپ چنج مراجعه کنید و در آنجا بسترهای رسمی این مجموعه را برای برقراری ارتباط با آن‌ها پیدا کنید.

کلاهبرداری بروکر آلپاری از شایعه تا واقعیت

آلپاری به‌عنوان یکی از بروکرهای قدیمی در بازارهای معاملاتی نظیر فارکس شناخته می‌شود. بروکر آلپاری از بهترین بروکرهایی است که کاربران ایرانی می‌توانند برای انجام معاملات خود، بدون داشتن دغدغه بابت مسدود شدن حساب از آن استفاده کنند.
طبیعتاً حجم زیاد کاربران آن موجب شده تا شایعاتی تحت عنوان کلاهبرداری آلپاری اکسپرس ایجاد شود که گزارش درستی برای تایید این عبارت وجود ندارد. بروکر آلپاری در حال حاضر به تعداد زیادی کشور در سرتاسر جهان خدمات می‌دهد، طبیعتاً مجموعه‌ای با این وسعت نمی‌تواند در زمره بروکرهای کلاهبردار قرار بگیرد.
یکی از دغدغه‌هایی که همواره ذهن معامله‌گران ایرانی را به خود مشغول کرده، تحریم کاربران ایرانی از سوی بروکرهای نظیر آلپاری است. این شایعات بدون پایه و اساس بوده و بروکر آلپاری در حال حاضر تمامی خدمات خود را با بهترین کیفیت به کاربران ایرانی ارائه می‌دهد.

چگونه می‌‌توان از معتبر بودن بروکر اطمینان حاصل کرد؟

با توجه به امکانات و قابلیت‌های بروکرهای مختلف، افراد برای انجام معاملات خود بروکرهای متفاوتی را انتخاب می‌کنند. حال این سوال ایجاد می‌شود که چگونه می‌توان از معتبر بودن یک بروکر اطمینان حاصل کرد؟
شما می‌توانید با به کار گرفتن روش‌های زیر بروکر مناسب را برای خود انتخاب کرده و از سرمایه ارزشمند خود محافظت کنید:

 تحقیق در مورد بروکر
در اولین قدم برای بررسی اعتبار و میزان قابل اعتماد بودن یک بروکر، نام بروکر مورد نظر خود را در گوگل و شبکه‌های اجتماعی مختلف جستجو کرده و از نظرات کاربران در مورد این بروکر مطلع شوید. طبیعتا اگر بروکر مورد نظر معتبر نباشد، نظرات کاربران این موضوع را نمایان خواهد کرد.

 مراجعه به سایت
شما می‌توانید با مراجعه به وب‌سایت اختصاصی بروکر، میزان اعتبار آن را بررسی کنید. بروکرهای معتبر و مطمئن معمولاً از طراحی حرفه‌ای و تخصصی برخوردارند و علاوه‌بر آن، قسمتی را برای ارائه نظرات کاربران اختصاص داده‌‌اند تا معامله‌گران بتوانند آزادانه نظرات خود را ابراز کنند.

 بررسی هاست و دامنه سایت
بروکرهای معتبر معمولاً از هاست و دامنه‌های رایگان استفاده نمی‌کنند، علاوه بر آن سابقه دامنه سایت نیز می‌تواند راهی مناسب برای تشخیص اعتبار بروکر باشد. شما می‌توانید با مراجعه به سایت‌هایی نظیر Whi.is و وارد کردن آدرس سایت بروکر، اطلاعاتی از جمله تاریخ ایجاد وب‌سایت را بدست آورید.

 بررسی ترافیک سایت
از دیگر روش‌های شناسایی کلاهبرداران، بررسی جزئیات مربوط به ترافیک سایت است. وب‌سایت alexa.com به شما این امکان را می‌دهد تا اطلاعات مربوط به ترافیک سایت مورد نظر خود را بررسی کنید. طبیعتاً یک بروکر مطمئن از سرتاسر جهان دارای کاربران مختلفی بوده و متمرکز شدن کاربران بروکر در کشوری خاص می‌تواند، یک زنگ خطر محسوب شود.

 بررسی رگوله بروکر
در تمام دنیا نهادهای مختلفی بر عملکرد بازارهای مالی و بروکرها نظارت دارند که به این نهادهای امنیتی رگولاتوری گفته می‌شود. طبیعتاً بروکرهای معتبر حداقل یک مجوز قانونی از رگولاتوری معتبر را در اختیار دارند که در اصطلاح به آن‌ها بروکر رگوله شده گفته می‌شود. شما می‌توانید با دریافت مدارک مبنی بر رگوله بودن بروکر از سوی واحد پشتیبانی تلگرامی، مستندات آن را بررسی کرده و عملکرد بروکر مورد نظر را بررسی کنید.

بهترین راه برای انتخاب بروکر معتبر

امروزه با توجه به تعداد بالای بروکرهای مختلف، انتخاب بروکر مناسب با خدمات معقول به امری دشوار تبدیل شده است. در این مطلب پس از بررسی بروکرهای کلاهبردار به معرفی روش‌هایی برای انتخاب بروکر مطمئن پرداخته شده است.
اگر قصد دارید تا با انتخاب بهترین بروکر برای فعالیت در بازارهای معاملاتی، از سرمایه خود محافظت کرده و به درآمد مناسبی دست پیدا کنید، می‌توانید از طریق برقراری تماس با مجموعه سودآپ بهترین بروکر را با خدمات عالی انتخاب کنید. 

سخن پایانی

در دام بروکرهای کلاهبردار نیفتادن، مستلزم آگاهی جدی از نکات و موارد مربوط به هر بروکر است. در صورت عدم آگاهی درباره آن‌ها با چالش‌های بزرگی روبه‌رو خواهید شد. برای آگاهی از بروکرهای فارکس، سودآپ مرجع خوبی است که می‌توانید به آن اعتماد کنید و علاوه‌بر آشنایی، با راهنمایی کارشناسان خبره ما، بهترین معاملات و سرمایه‌گذاری‌ها را در فارکس داشته باشید.

سوالات متداول

رایج‌ترین روش بروکرهای برای کلاهبرداری از معامله‌گران چیست؟
طبیعتاً برای اینکه بروکرهای کلاهبردار بتوانند از طریق سرمایه معامله‌گران به کسب درآمد بپردازند، باید در ابتدای زمان تاسیس خود امکان انجام معاملات را برای افراد فراهم کنند؛ اما پس از مدتی که اعتماد معامله‌گران را جلب کردند، سایت‌ها اعلام ورشکستگی کرده و پس از مسدود کردن سرمایه کاربران سایت به فعالیت خود پایان می‌دهند.
خیر، آلپاری به عنوان یکی از بروکرهای قدیمی در بازارهای معاملاتی نظیر فارکس شناخته می‌شود. این بروکر یکی از بهترین بروکرهایی است که کاربران ایرانی می‌توانند برای انجام معاملات خود، بدون داشتن دغدغه بابت مسدود شدن حساب، از آن استفاده کنند.
در اولین قدم برای بررسی اعتبار و میزان قابل اعتماد بودن یک بروکر، نام بروکر مورد نظر خود را در گوگل و شبکه‌های اجتماعی مختلف جستجو کرده و از نظرات کاربران در مورد این بروکر مطلع شوید. طبیعتاً اگر بروکر مورد نظر معتبر نباشد، نظرات کاربران این موضوع را نمایان خواهد کرد.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه