بهترین وب سایت ها برای ابزارهای تحلیل تکنیکال فارکس به شرح زیر است:
- وب سایت ای سیگنال (eSignal)
- وب سایت آی وست پلاس (MarketGeare from iVest)
- وب سایت متا استاک (MetaStock)
- وب سایت نینجا تریدر (Ninja Trader)
- وب سایت Slope of Hope
- وب سایت TC2000
- وب سایت تیکر تاکر (Ticker Tocker)
ابزارهای تحلیل فارکس به معاملهگران کمک میکنند تا تصمیمات بهتری در بازار بگیرند. در این میان، فعالان و بازیگران بازار فارکس شامل بانکهای مرکزی، مؤسسات مالی، شرکتهای تجاری و معاملهگران خرد هستند که هرکدام نقش مهمی در تعیین روندهای بازار دارند.
همینطور به معامله گران حرفه ای بازار فارکس کمک می کنند تا بتوانند دانش تحلیل خود را به خوبی بر روی نمودار قیمت تحلیل تکنیکال پیاده سازی کنند. یکی از مهمترین این ابزارها، بهترین اندیکاتور برای ورود و خروج است که میتواند سیگنالهای دقیقتری برای زمانی که باید وارد یا از بازار خارج شوید، فراهم کند. همینطور می توانید برای درک بهتر عملکرد اندیکاتور آرون، پیشنهاد میکنیم مقاله اندیکاتور آرون در تحلیل تکنیکال چیست؟ را مطالعه کنید.” معامله گری بدون تحلیل تکنیکال بسیار سخت و با درصد ریسک زیادی پیش می رود؛ اما تحلیل تکنیکال هم نیازمند یک سری ابزار های خاص است. به همین دلیل باید قبل از انجام هر گونه تصمیم و پیشبینی، اقدام به استفاده از ابزار های آماده کنید.
دقت داشته باشید که ابزارهای تحلیل تکنیکال فارکس توسط پلتفرم های مختلفی ارائه داده می شوند؛ برخی از آن ها بروکر ها و برخی دیگر وب سایت ها هستند. به همین دلیل تصمیم داریم تا در ادامه به طور کامل به معرفی بهترین آن ها بپردازیم. با سودآپ همراه باشید.

بروکر های ارائه دهنده ابزارهای تحلیل تکنیکال فارکس
ابزارهای تحلیل در فارکس به معاملهگران کمک میکنند تا تصمیمات آگاهانهتری بگیرند. در این میان، اکسپرت Soft4FX یک ابزار شبیهساز معاملات است که به کاربران امکان میدهد استراتژیهای خود را در شرایط واقعی بازار بدون ریسک آزمایش کنند.
از دیگر راه های راه های استفاده از بهترین ابزارهای تحلیل تکنیکال فارکس بروکر ها هستند. همه ما برای انجام معاملات و فعالیت در بازار فارکس از یک سری بروکر ها استفاده می کنیم. معمولا اکثر بروکر ها ابزار های شناخته شده و کاملی را برای تحلیل تکنیکال ارائه می دهند. اما ما باید سراغ بروکر هایی برویم که مشکلی با کاربران ایرانی ندارند. در ادامه یک سری از بهترین آن ها را به شما معرفی می کنیم
بروکر آلپاری
آلپاری را می توان یکی از قدیمی ترین و بهترین بروکر های فارکس در دنیا که به کاربران ایرانی بدون مشکل خدمات می دهد. این بروکر برای ارائه ابزارهای تحلیل تکنیکال فارکس به کاربران، از پلتفرم جامع متاتریدر استفاده می کند. متاتریدر کامل ترین پلتفرم برای دسترسی به تمام ابزار های تحلیل تکنیکال است. در این برنامه می توانید از ابزار های تحلیل تکنیکال برای هر سبک و روشی استفاده کنید. همچنین بروکر آلپاری هر دو نسخه 4 و 5 متاتریدر را ارائه می دهد. دقت داشته باشید که قبل از دسترسی به متاتریدر، باید ابتدا ثبت نام در بروکر آلپاری و افتتاح حساب را در آن انجام دهید.
بروکر لایت فارکس
یکی دیگر از بروکر هایی که ابزارهای تحلیل تکنیکال فارکس ارائه می دهد و مشکلی هم با کاربران ایرانی ندارد، لایت فارکس است. لایت فارکس دو پلتفرم محبوب و جامع را برای دسترسی به کامل ترین ابزار های ترید به شما ارائه می دهد. اولین پلتفرم متاتریدر است که در دو نسخه 4 و 5 ارائه می شود. اما در کنار متاتریدر، می توانید از ابزار ctrader نیز استفاده کنید.
این پلتفرم نیز تمام ابزار های لازم برای تحلیل تکنیکال را در اختیار شما قرار می دهد. همچنین برای کسانی که تجربه استفاده از ابزار های تحلیل را ندارند، گزینه مناسبی محسوب می شود.
بروکر آمارکتس
اگر می خواهید از ابزارهای تحلیل تکنیکال فارکس در بروکر استفاده کنید، می توانید سراغ بروکر آمارکتس بروید. به مانند دو بروکر قبلی، آمارکتس هم مشکلی با کاربران ایرانی ندارد. این بروکر برای حساب های مختلف خود پلتفرم متاتریدر را ارائه می دهد و در این برنامه می توانید به تمام ابزارهای تحلیل تکنیکال فارکس دسترسی داشته باشید. بعد از دسترسی به ابزارهای تحلیل تکنیکال بروکر آمارکتس، می توانید از انواع روش های تحلیل تکنیکال فارکس استفاده کنید.
ابزارهای تحلیل تکنیکال در فارکس، مانند اندیکاتورها و نمودارهای قیمتی، به تریدرها کمک میکنند تا روند بازار را پیشبینی کنند و تصمیمات معاملاتی دقیقتری بگیرند. با انتخاب ایکس چیف، به مجموعهای از این ابزارهای پیشرفته دسترسی خواهید داشت که میتواند به موفقیت شما در معاملات کمک کند.
بهترین وبسایت ها برای ابزارهای تحلیل تکنیکال فارکس
این روز ها علاوه بر ابزار های اصلی که بروکر ها برای تحلیل تکنیکال فارکس ارائه می دهند، وب سایت هایی هم وجود دارند که کار را برای تحلیلگران بسیار راحت کرده اند. در واقع برخی از وب سایت ها ابزارهای تحلیل تکنیکال فارکس را ارائه می دهند و شما می توانید از خدمات آن ها در راستای تحلیلی جامع و دقیق استفاده کنید. در ادامه به معرفی بهترین آن ها می پردازیم.
وب سایت ای سیگنال (eSignal)
اولین و یکی از بهترین وب سایت هایی که برای تحلیل تکنیکال فارکس می خواهیم به شما معرفی کنیم، ای سیگنال است. این وب سایت خدمات خود را حتی در قالب نسخه ویندوز هم ارائه می دهد. از وب سایت ای سیگنال می توانید در راستای مطالعات تکنیکالی، تست و بررسی استراتژی های تحلیل تکنیکال، تحلیل نمودار های مختلف فارکس، و دسترسی به داده های قیمتی در بروکر های مختلف استفاده کنید. دقت داشته باشید که همه حساب های این وب سایت، رایگان نیستند.

وب سایت آی وست پلاس (MarketGeare from iVest)
یکی دیگر از وب سایت هایی که ابزارهای تحلیل تکنیکال فارکس را ارائه می دهد، وب سایت آی وست پلاس است. این وب سایت انواع نمودار را برای انواع جفت ارز ها و نماد های فارکس ارائه می دهد. همچنین در این وب سایت همیشه به خط روند های مهم نمودار دسترسی دارید. هر زمان که به حساب خود مراجعه کنید، می توانید تحلیل گذشته خود را نیز ببینید. در این وب سایت برای تحلیل تکنیکال، به تایم فریم های مختلف دسترسی دارید. همچنین از API این وب سایت می توانید برای متصل شدن به برخی از بروکر ها استفاده کنید.

وب سایت متا استاک (MetaStock)
یکی از قدیمی ترین وب سایت هایی که ابزارهای تحلیل تکنیکال فارکس را ارائه می دهد، متا استاک است. در این وب سایت، به بیش از 150 اندیکاتور به صورت رایگان دسترسی دارید. همچنین یک سری اطلاعات آماری از قیمت جفت ارز ها و نماد های فارکس کاملا شفاف به شما نمایش داده می شوند.
وب سایت نینجا تریدر (Ninja Trader)
اگر جزو افرادی هستید که استراتژی معاملاتی خود را ایجاد کرده اید و می خواهید از آن بک تست بگیرید، می توانید سراغ وب سایت نینجا تریدر بروید. همچنین این وب سایت پیشرفته ترین نمودار ها را به صورت رایگان در اختیار شما قرار می دهد. دقت داشته باشید که تمام این خدمات به صورت رایگان ارائه داده می شوند. اما اگر قصد استفاده از یک سری اندیکاتور ها را داشته باشید، باید میزان هزینه ای را پرداخت کنید.

وب سایت Slope of Hope
این وب سایت در سال 2005 فعالیت خود را آغاز کرد. خدمات آن مقداری متفاوت تر از وب سایت های دیگری است که تا به الان معرفی کردیم. این وب سایت یک بسته نمودار قیمت تحلیل تکنیکال قوی را به شما ارائه می دهد. همچنین این بسته به صورت کاملا رایگان ارائه داده می شود. همچنین در آن می توانید از سیستم های معاملاتی خود بک تست تهیه کنید. علاوه بر وب سایت، از نسخه های اندروید و ios این پلتفرم هم می توان استفاده کرد.
وب سایت TC2000
یکی دیگر از وب سایت های قدیمی که ابزارهای تحلیل تکنیکال فارکس را به شما ارائه می دهد، وب سایت TC2000 است. شما می توانید از این ابزار در قالب ویندوز، مک، اندروید و IOS نیز استفاده کنید. حتی حساب خود در این پلتفرم را می توانید به برخی از بروکر های فارکس متصل کنید. دقت داشته باشید که استفاده از اکانت پلاتینیوم این وب سایت هزینه در بر دارد.
وب سایت تیکر تاکر (Ticker Tocker)
آخرین وب سایتی که انواع ابزار تحلیل تکنیکال فارکس را ارائه می دهد و می خواهیم به شما معرفی کنیم، وب سایت تیکر تاکر است. این وب سایت هم به مانند سایت قبلی به برخی از بروکر ها متصل می شود؛ اما دقت داشته باشید که خیلی از این بروکر ها متاسفانه به کاربران ایرانی خدمات نمی دهند. از مهم ترین ویژگی این وب سایت می توان به قابلیت ارتباط با کارشناسان ترید در فارکس اشاره کرد؛ اما برای استفاده از این ویژگی نیاز به خرید اشتراک سایت دارید.
نحوه کار با ابزارهای تحلیل تکنیکال فارکس
تا به این جای کار به معرفی پلتفرم هایی که ابزارهای تحلیل تکنیکال فارکس ارائه می دهند پرداختیم؛ اما باید بدانید که نحوه استفاده از ابزار ها، کاملا بستگی به نوع تحلیل تکنیکال شما دارد. اگر شخصی هستید که صرفا از تحلیل تکنیکال کلاسیک استفاده می کنید، قطعا با استفاده از ابزار هایی که محدوده ها و خطوط روند را تعیین می کنند، نیاز شما رفع می شود. در تحلیل تکنیکال فارکس، انتخاب صحیح پوزیشنها نقش بسیار مهمی در موفقیت معاملات دارد. پوزیشن لانگ و شورت در فارکس به معاملهگران این امکان را میدهد تا بسته به تحلیل بازار، تصمیم بگیرند که وارد موقعیت خرید یا فروش شوند.
اگر جزو افرادی هستید که از روش های مدرن تری استفاده می کنید، امکان دارد نیاز به ابزار های بیشتری هم داشته باشید. همچنین در شرایطی از بازار نیاز به ابزار هایی مانند اندیکاتور ها نیز دارید. در کل نحوه کار با ابزارهای تحلیل تکنیکال فارکس اصلا پیچیده نیست؛ بلکه شما باید موقعیت استفاده از آن ها را بلد باشید.
سخن پایانی
ابزارهای تحلیل تکنیکال در فارکس به معاملهگران کمک میکنند تا نقاط ورود و خروج بهینه را شناسایی کنند. یکی از این ابزارها، شناسایی ناحیه پتانسیل بازگشتی است که به معنای مناطقی است که قیمت احتمالاً در آنها تغییر جهت میدهد و میتواند سیگنالی برای بازگشت روند باشد.پس از یادگیری روش تحلیل تکنیکال فارکس، قطعا این ابزارهای تحلیل تکنیکال فارکس هستند که به کار شما می آیند. لذا سعی کنید از پلتفرم ها و وب سایت های معرفی شده، برای دسترسی به حرفه ای ترین ابزارهای تحلیل تکنیکال فارکس استفاده کنید.
سوالات متداول
سلام آیا اندیکاتور آرون ام یکی از ابزارهای تحلیل تکنیکال در فارکس است؟ توضیحی در مورد با این میشه لطفا بدین؟
سلام دوست عزیز؛ بله یکی از ابزارهای تحلیل تکنیکال، آرون ام هست که میتونید در لینک زیر توضیحات کاملتری رو ازش داشته باشید
https://soodup.com/education/aroon-indicator
سلام آیا ابزاری هست که بشه دادههای قیمتی تاریخی را تحلیل کرد؟
سلام روز بخیر؛ بله ابزارهای زیادی هست که این امکان رو داره که در متاتریدر هم میتونید اجرا کنید
حتما لینک زیر رو مطالعه داشته باشید
https://soodup.com/education/soft4fx-expert