اسپرد و کمیسیون کمتری در معاملات پرداخت کن

فارکس چیست؟

زمان مطالعه: 5 دقیقه
نویسنده:

سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی یکی از بهترین راه‌کارهایی است که می‌توانید از طریق آن سرمایه خود را افزایش دهید. در میان بازارهای مالی مختلف، بازار فارکس به عنوان محبوب‌ترین بازار مالی در جهان شناخته می‌شود. امروزه بسیاری از افراد با معامله در بازار فارکس به درآمد بسیار بالایی دست پیدا کرده و معامله به شغل اول آن‌ها تبدیل شده است. اگر شما نیز می‌خواهید بدانید که این بازار پرسود چیست بهتر است تا انتهای مطلب با سودآپ همراه باشید.

کلمه فارکس (FOREX) متشکل از چند عبارت مختلف بوده و از عبارات Foreign Exchange Market تشکیل می‌شود و معنای آن تبادل ارزهای خارجی است. در واقع اگر می‌خواهید بدانید فارکس چیست به زبان ساده، باید گفت که این بازار، بستری است که از طریق آن می‌توان به خرید و فروش ارز پرداخته و برای تبدیل ارزهای مختلف به یکدیگر اقدام کرد. در فارکس موسسات مالی بزرگ، شرکت‌های مختلف، بانک‌ها، ارزهای مختلف و … را می‌توان مورد معامله قرار داد.

بازار فارکس چیست؟

پس از پرداختن به تعریف فارکس، بهتر است با بازار فارکس بیش‌تر آشنا شوید. بازار جهانی ارز از سال 1971 به صورت منسجم آغاز به فعالیت کرد و از سال 1998 با پیشرفت تکنولوژی به شکل قابل توجهی توسعه یافت. اصلی‌ترین عواملی که در ایجاد و توسعه بازار فارکس نقش داشتند، شامل استاندارد طلا و سیستم برتون وودز می‌شود.
بازار فارکس دارای یک مکان فیزیکی مشخص نبوده و معامله‌گران می‌توانند از طریق اینترنت برای معامله ارزهای مختلف فارکس اقدام کنند. با وجود آن‌که این بازار بدون مکان فیزیکی است؛ اما مراکز اصلی آن در شهرهای مختلفی از جمله لندن، نیویورک و توکیو قرار دارد.برای اتصال به این تجارت بهتراست پیش زمینه ای در این حوزه دراختیار داشته باشید و به آموزش پرسودترین بازار مالی جهان بپردازید.

بازارفارکس | سودآپ

آشنایی با تجارت فارکس

شاید برای شما این سوال ایجاد شده باشد که تجارت فارکس چیست و خرید و فروش سهام در فارکس از چه طریقی انجام می‌شود؟ اگر پیش از این در بازار بورس فعالیت کرده‌باشید، قطعا با کارگزاری‌ها آشنایی دارید.
در بازار فارکس نیز تراکنش‌ها و معاملات از طریق واسطه‌هایی انجام می‌شود که به آن‌ها بروکر گفته می‌شود. این بروکرها معامله‌گران را به سیستم‌های بانکی متصل کرده و نقش واسطه میان خریدار و فروشنده را ایفا می‌کنند. تمامی کارگزاری‌ها تحت نظر نهادهای نظارتی به نام رگولاتوری فعالیت می‌کنند.
رگولاتوری‌ها به وضع قوانین مختلف، اقدامات کارگزاران را پیگیری کرده و تلاش می‌کنند تا از بروز تخلفات و مشکلات مختلف در این حوزه پیش‌گیری شود. در حال حاضر سازمان‌های نظارتی مختلفی در نقاط مختلف جهان مشغول‌اند که از جمله آن‌ها می‌توان به: NFA، FCA، FINMA و Mifid اشاره کرد.

چه چیزی در فارکس معامله می شود؟

معامله در بازار فارکس تنها به خرید و فروش ارزها محدود نمی‌شود. در این بازار نمادهای مختلفی وجود دارد که تعداد آن‌ها بسیار زیاد بوده و بیش از 200 نماد معاملاتی مختلف هستند. ارزهای قابل معامله در بازار فارکس با نام جفت ارز شناخته می‌شوند که در شامل دو بخش ماژور و مینور می‌شود. ارزهای ماژور ارزهایی هستند که تقاضای بالایی داشته و ارزهای مینور نیز ارزهای کم تقاضا را تشکیل می‌دهند.
علاوه بر جفت ارزها می‌توان نمادهای معاملاتی مختلفی را معامله کرد که شامل موارد زیر می‌شود:
• فلزات: طلا، نقره، مس و …
• انرژی: نفت و گاز
• سهام شرکت‌های شاخص: اپل، گوگل، تسلا و …
• شاخص بورس معتبر جهانی: نزدک، نیویورک، اس اند پی و …
• رمز ارزها: بیت کوین، لایت کوین، اتریوم و …
• کالاهای اساسی: گندم، شکر، قهوه و …

شغل فارکس چیست؟

قطعا شما نیز افرادی را دیده‌اید که از طریق بازار فارکس توانسته‌اند به درآمد بالایی دست پیدا کنند. به این افراد تریدر گفته می‌شود. در واقع معامله‌گران باتجربه با توجه به دانش و اشرافی که به این بازار مالی دارند، می‌توانند روند تغییرات قیمت ارزهای مختلف را پیش‌بینی کرده و با ثبت معاملات خود در زمان مناسب، درآمد مطلوبی کسب کنند.
معامله گران فارکس با سرمایه‌ای اولیه معاملات خود را آغاز کرده و از طریق خرید و فروش نمادهای معاملاتی مختلف سرمایه خود را افزایش می‌دهند.

آیا می توان به فارکس به عنوان یک شغل نگاه کرد؟

با دیدن تبلیغات فارکس در شبکه‌های اجتماعی مختلف، احتمالا شما نیز به این فکر افتاده باشید که وارد این حوزه شده و فارکس را به شغل خود تبدیل کنید. در واقع فارکس یکی از حوزه‌هایی است که می‌تواند درآمد بسیار بالایی را برای شما به ارمغان بیاورید؛ اما برای رسیدن به این درامد به یک‌سری پیشنیازها احتیاج دارید.
برای آن‌که بتوانید به صورت تخصصی وارد بازار فارکس شوید، پیش از هرچیز باید دانش لازم در این حوزه را به دست بیاورید. در دورانی که بازار بورس ایران شرایط مطلوبی داشت، بسیاری از افراد بدون دانش تخصصی وارد این بازار شده و سرمایه خود را از دست دادند.
برای ورود به بازار فارکس نیز باید به شکلی کامل آموزش دیده و با تمامی قوائد آن آشنایی لازم را داشته باشید. علاوه بر آموزش موضوع مهم دیگری که باید به آن توجه داشت، تجربه فعالیت در این بازار است.
تنها زمانی می‌توان به فارکس به عنوان یک شغل نگاه کرد که تجربه لازم از فعالیت در این بازار را بدست آورده باشید. مهارت‌هایی نظیر: مدیریت سرمایه، کنترل عواطف، تفکر واقع بینانه و صبر از جمله مواردی است که تنها با فعالیت مستمر و کسب تجربه بدست می‌آید.
در مجموع شما می‌توانید با بهره‌مندی از دانش فنی و تجربی لازم در این حوزه، به یک درآمد ثابت در بازار فارکس دست بیابید.


سخن پایانی

امروزه از بازار فارکس به عنوان یکی از بهترین بسترها برای سرمایه‌گذاری و دستیابی به سود یاد می‌شود. شما می‌توانید با خرید اصولی و صحیح ارزها و نمادهای معاملاتی مختلف در بروکر خود به درآمد مطلوب برسید. انتخاب بروکر مناسب در فارکس از مهم‌ترین نکاتی است که باید به آن توجه داشت، شما می‌توانید با مراجعه به وب‌سایت سودآپ بهترین کارگزاری را برای فعالیت خود در فارکس انتخاب کنید.

سوالات متداول

فارکس چیست؟
این بازار، بستری است که از طریق آن می‌توان به خرید و فروش ارز پرداخته و برای تبدیل ارزهای مختلف به یکدیگر اقدام کرد. در فارکس موسسات مالی بزرگ، شرکت‌های مختلف، بانک‌ها، ارزهای مختلف و … را می‌توان مورد معامله قرار داد.
در بازار فارکس ارزهای رایج و هم‌چنین نمادهای مختلف نظیر: فلزات، انرژی، شرکت‌های شاخص، شاخص‌های بورس جهانی، رمز ارزها و کالاهای اساسی معامله می‌شود.
انتخاب یک بروکر مناسب و مطمئن نقشی اساسی را در محافظات از سرمایه شما و هم‌چنین پرداخت کارمزد کم‌تر ایفا می‌کند.
شما می‌توانید با مراجعه به وب‌سایت سودآپ بهترین کارگزاری را برای فعالیت خود در فارکس انتخاب کنید.
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه