انواع نماد فلزات در فارکس به شرح زیر است:
- نماد XAU/USD (طلا/دلار آمریکا)
- نماد XAG/USD (نقره/دلار آمریکا)
- نماد XPT/USD (پلاتین/دلار آمریکا)
- نماد XPD/USD (پالادیوم/دلار آمریکا)
فلزات در فارکس جزو نماد هایی محسوب می شوند که بسیاری از معامله گران هر روزه اقدام به معامله بر روی آن ها می کنند. خیلی از افراد بازار فارکس را به دلیل جفت ارز هایی که در آن وجود دارد می شناسند؛ اما بازار فارکس به عنوان بزرگ ترین و قدیمی ترین بازار مالی در دنیا، علاوه بر ارز های جهانی دارایی های مختلف دیگری را هم شامل می شود. شما در این بازار بسته به نیاز خود می توانید اقدام به معامله فلزات مختلف کنید.
نماد فلزات در فارکس چیست؟
در دنیا برخی از فلزات به دلیل ارزشی که دارند، بسیار مورد معامله قرار می گیرند. بازار فارکس همیشه یکی از بهترین بستر ها برای معامله این دسته از فلزات بوده است. به مانند جفت ارز ها، باید برای معامله فلزات سراغ آن هایی بروید که حجم معامله و ارزش زیادی در آن ها وجود دارد. بسیار مهم است قبل از این که اقدام به معامله هر فلزی در بازار فارکس کنید، ابتدا از ماهیت آن ها مطلع باشید.
انواع نماد فلزات در فارکس
در ادامه به معرفی برخی از مطرح ترین نماد های فلزات در فارکس می پردازیم. پس با سودآپ همراه باشید.
نماد XAU/USD (طلا/دلار آمریکا)
بدون شک طلا با ارزش ترین فلز در دنیا است؛ همچنین علاوه بر مقایسه فلزات، طلا جزو بهترین نماد های معاملاتی در بازار فارکس محسوب می شود. در بازار فارکس برای معامله طلا، می توانید سراغ نماد XAU/USD بروید. برخی از افراد در بازار فارکس وجود دارند که فقط اقدام به معامله بر روی طلا می کنند. همچنین در بسیاری از مواقع که بازار فارکس شرایط خوبی ندارد، معامله گران سرمایه خود را به سمت این فلز گرانبها می برند.
چرا که طلا جزو سرمایه های امن در دنیا محسوب می شود. به طور مثال اگر اتفاقی مانند جنگ بین دو یا چند کشور رخ بدهد، جفت ارز هایی که شامل ارز آن ها هستند با شرایط نامناسبی رو به رو می شوند. در چنین وضعیتی بهترین انتخاب طلا است. به طور کلی طلا، در برابر نوسانات و تورم مقاوم است.
نماد XAG/USD (نقره/دلار آمریکا)
قطعا بعد از طلا، نقره را می توان به عنوان با ارزش ترین فلز شناخت. بسیاری از فعالان بازار فارکس، این فلز را جایگزین عالی برای طلا می دانند. نقره نیز جزو دارایی های امن محسوب می شود. در بین فلزات موجود در فارکس، نقره جزو فلزات صنعتی محسوب می شود. در این فلز همیشه حجم معاملاتی زیادی وجود دارد و می توانید از فرصت های معاملاتی در آن برای کسب سود استفاده کنید.
نماد XPT/USD (پلاتین/دلار آمریکا)
پلاتین جزو فلزاتی محسوب می شود که در اقتصاد های مختلف، کاربرد های صنعتی زیادی دارد؛ به همین دلیل بعد از طلا و نقره، این فلز هم بسیار مورد توجه معامله گران است. در بازار فارکس می توانید با مراجعه به نماد فلز پلاتین، با فرصت های معاملاتی خوبی رو به رو شوید. همچنین اگر بازار در شرایط بدی قرار دارد و می خواهید به فلزات در فارکس پناه ببرید؛ قطعا این فلز گزینه مناسبی است؛ چرا که در برابر نوسانات و تورم مقاومت خوبی دارد.
نماد XPD/USD (پالادیوم/دلار آمریکا)
آخرین موردی که از فلزات در فارکس می خواهیم به شما معرفی کنیم، نماد پالادیوم است. این فلز هم جزو فلزاتی است که کاربرد های صنعتی زیادی دارد؛ لذا در تمام دنیا از ارزش زیادی برخوردار است. این فلز را هم می توان به مانند موارد قبلی، جزو فلزات پرطرفدار بین معامله گران فارکس شناخت.
نکات مهم معامله فلزات در فارکس
فلزات در فارکس به مانند تمام نماد های دیگر قابل معامله هستند. به طور مثال با استفاده از بروکر های فارکس مانند آلپاری،لایت فارکس، ایکس چیف و… می توانید به تمام نماد هایی که در بخش قبلی معرفی کردیم برای معامله و سرمایه گذاری دسترسی داشته باشید. اما باید بدانید که معامله فلزات در بازار فارکس نیازمند دانستن برخی از نکات مهم است. در ادامه به این نکات مهم می پردازیم.
- ریسک معامله: فلزات هم مثل جفت ارز ها شامل ریسک زیادی هستند. هر روزه نوسانات قیمتی زیادی برای فلزات در فارکس اتفاق می افتد. شما می توانید از این نوسانات استفاده کنید و سود های خوبی را به دست آورید؛ اما باید بدانید که ریسک زیاد بازار فارکس، درباره نماد های فلزات هم صدق می کند.
- فاکتور های تاثیرگذار: برای معامله فلزات در بازار فارکس باید به فاکتور های تاثیر گذار در این دارایی ها دقت زیادی داشته باشید. این فاکتور ها که باعث تغییر قیمت فلزات می شوند شامل مواردی مثل عرضه و تقاضا، شرایط اقتصادی و سیاسی هستند.
- داشتن استراتژی: برای معامله در بازار فارکس باید دارای یک استراتژی مناسب باشید؛ استراتژی برای جفت ارز ها، فلزات و موارد مختلف می تواند متفاوت باشد. به دلیل تفاوت هایی که بین قیمت فلزات و جفت ارز ها در فارکس وجود دارد، گاهی اوقات داشتن یک استراتژی متفاوت می تواند برای موفقیت در معامله فلزات به شما کمک کند.
حجم معاملات: اختلاف موجود بین حجم معاملات در بین فلزات مختلف بسیار زیاد است. به طور مثال حجم معاملات در طلا، اختلاف زیادی با حجم معاملات پالادیوم دارد. به همین دلیل اگر قسمت معامله فلزات در فارکس را دارید، باید توجه زیادی به این موضوع کنید.
فلزات گرانبها در فارکس چه مواردی هستند؟
به برخی از فلزات در فارکس فلزات گرانبها گفته می شود. این فلزات در واقع مواردی هستند که به تولید کم و در مقابل خواص فیزیکی و شیمیایی زیادی دارند. همین موضوع باعث می شود تا گرانبها باشند و از ارزش زیادی نیز برخوردار باشند. همچنین این فلزات در کشور های مختلف در صنایع متفاوتی مورد استفاده قرار می گیرند. از طلا، نقره و آلمینیوم می توان به عنوان مهم ترین فلزات گرانبها در فارکس یاد کرد.
به دلیل اهمیت زیادی که این فلزات در صنایع دارند، همیشه گزینه های خوبی برای حفظ دارایی نیز محسوب می شوند. به همین دلیل خیلی از سرمایه گذاران و معامله گران بزرگ، از این موارد استفاده می کنند. همچنین فلزات گرانبها در فارکس بستر امنی در شرایط بد اقتصادی محسوب می شوند.
سخن پایانی
فلزات در فارکس جزو محبوب ترین نماد ها بین معامله گران محسوب می شوند. به مانند جفت ارز ها، برای انتخاب نماد فلزات هم باید به موارد مختلفی توجه کنید؛ به طور مثال خیلی از آن ها به دلیل حجم کم معاملات، فرصت های معاملاتی زیادی هم در اختیار شما قرار نمی دهند.
سوالات متداول
در چه بروکر هایی می توان فلزات گرانبها در فارکس را معامله کرد؟
بین جفت ارز ها و فلزات در فارکس کدام یک را برای معامله انتخاب کنیم؟
معروف ترین فلز در بازار فارکس کدام است؟
آیا معامله فلزات در فارکس شامل ریک کمتری است؟
از چه روش تحلیل برای فلزات در فارکس استفاده کنیم؟
از تمام روش های تحلیل مانند تکنیکال و فاندامنتال می توانید برای آن ها استفاده کنید.