اسپرد و کمیسیون کمتری در معاملات پرداخت کن

چگونه در بازار فارکس حرفه ای شویم؟

زمان مطالعه: 6 دقیقه
نویسنده:

چگونه در بازار فارکس حرفه ای شویم؟ مراحلی که باید برای حرفه ای شدن در بازار فارکس انجام دهیم:

  1. یادگیری مکرر
  2. انتخاب استراتژی مناسب
  3. مدیریت سرمایه در فارکس
  4. کسب تجربه
  5. تغییر استراتژی 
  6. تحلیل بنیادی
  7. تعهد به تحلیل
  8.  صبر در بازار

چگونه در بازار فارکس حرفه ای شویم؟ شاید شما هم تا به حال بار ها این سوال را از خود پرسیده باشید. در طول سال های گذشته از آن جایی که معامله گری به یکی از شغل های پردرآمد تبدیل شده، افراد زیادی به سمت آن آمده اند. اما کمتر کسی توانسته در این بازار ماندگار و موفق باشد. ماندن در بازار فارکس نیازمند حرفه ای بودن معامله گر است. در واقع برای موفقیت در این بازار، باید فعالیتی حرفه ای در آن داشت. برای این که بدانید چگونه می توان تبدیل به یک معامله گر حرفه ای شوید، در ادامه همراه سودآپ باشید.

چگونه در بازار فارکس حرفه ای شویم؟

پس از این که دانستید فارکس چیست و با اصطلاحات بازار فارکس آشنا شدید، می توانید برای حرفه ای شدن در این بازار اقدام کنید؛ اما این کار لازمه انجام چند کار مختلف است. در واقع حرفه ای شدن در این بازار در یک شب اتفاق نمی افتد؛ بلکه در مجموع اقدامات است که حرفه ای می شوید. صادقانه لازم است بگوییم که انتخاب دیگری هم وجود ندارد؛ در واقع معامله گری در فارکس بدون انجام این اقدامات، به ضرر شما تبدیل می شود. لذا در ادامه هر کدام از مواردی که لازمه هر معامله گر حرفه ای است می پردازیم.

چگونه در فارکس حرفه ای شویم

1.      یادگیری مکرر

یکی از خصوصیاتی که معامله گران حرفه ای در بازار فارکس باید داشته باشند، یادگیری دائم است. در واقع آموزش فارکس دوره ای و مقطعی نیست؛ بلکه در طول دوران فعالیت هم باید فرایند یادگیری ادامه داشته باشد؛ مهم ترین یادگیری در فارکس، از طریق کسب تجربه اتفاق می افتد. بازار های سرمایه از دیدگاه تکنیکال و دیگر دیدگاه های اقتصادی، همیشه در حال تغییر است؛ لذا باید دانش خود را به روز نگه دارید.

2.      انتخاب استراتژی

بعد از مدتی فعالیت، باید در فارکس برای خود یک استراتژی تعیین کنید. استراتژی در فارکس نقش تعیین کننده ای در موفقیت شما دارد. در واقع باید نقشه معاملاتی را برای خود طبق قوانینی که مدنظر دارید تعیین کنید. قوانین استراتژی های معاملاتی وابسته به نوع روش ترید، میزان سرمایه و بسیاری از موارد دیگر تعیین می شوند. تمام معامله گران حرفه ای در بازار دارای استراتژی هستند. این استراتژی ممکن از در طول مسیر تغییر کند؛ اما مهم این است که همیشه دارای استراتژی باشید.

3.      مدیریت سرمایه در فارکس

اگر همچنان می خواهید بدانید که چگونه در بازار فارکس حرفه ای شویم، بهتر است بدانید که مدیریت سرمایه از دیگر خصوصیات معامله گران حرفه ای است. مهم نیست در بازار فارکس دارای چه میزان سرمایه هستید؛ در هر صورت باید سرمایه خود را مدیریت کنید. نباید تمام مبلغ را وارد تعداد اندکی معامله کنید و در هر شرایطی از بازار، باید میزان سرمایه ای را برای معاملات خود در نظر بگیرید. مدیریت سرمایه در فارکس باعث حفظ امنیت پول شما می شود.

4.      مدیریت ریسک در فارکس

یکی از مهم ترین ویژگی های معامله گران حرفه ای، مدیریت ریسک در فارکس است. بازار فارکس با توجه به نوسانات مالی که در آن وجود دارد، یکی از پر ریسک ترین بازار ها محسوب می شود. با توجه به این ویژگی اگر نتوانید محاسبه ریسک در فارکس را انجام دهید، سرمایه شما در هر معامله به خطر می افتد. همچنین بازار فارکس دائما با انتشار اخبار سیاسی و اقتصادی، تحت تاثیر قرار می گیرد.

5.      کسب تجربه

تریدر های حرفه ای در بازار فارکس دارای تجربه زیادی هستند؛ تجربه نیاز به فعالیت و زمان دارد؛ لذا نمی توانید از همان ابتدا همه چیز را در خود داشته باشید. به همین دلیل هر چه تجربیات بیشتری در بازار کسب کنید، حرفه ای تر نیز می شوید. گاهی اوقات این تجربه می تواند شامل ضرر کردن و از دست دادن سرمایه باشد.

6.      روان شناسی در بازار

بازار فارکس و به طور کلی شغل معامله گری، شامل شرایط ذهنی سختی در طول انجام کار است؛ لذا شما باید به عنوان یک معامله گر حرفه ای، توان کنترل ذهن خود را داشته باشید. به طور مثال در طول انجام معامله اگر قیمت تغییر جهت داد، باید طبق تحلیل خود و کاملا منطقی پیش بروید. همچنین در شرایطی که همه معامله گران از وضعیت بازار ترسیده اند، شما باید ابتدا روانشناسی بازار را انجام دهید و سپس بر عملکرد خود مسلط شوید.

7.      تغییر استراتژی

گاها پیش می آید که با توجه به تغییر شرایط بازار، دیگر استراتژی شما کارآمد نخواهد بود؛ لذا نیاز است بتوانید استراتژی را بهینه سازی کنید و تغییر دهید. به طور مثال شاید نیاز باشد استراتژی شما مقداری ریسک پذیر تر باشد و یا این که حجم معاملاتی خود را بیشتر کنید.

8.      تحلیل بنیادی

تحلیل تکنیکال در فارکس طبیعتا از اهمیت زیادی برخوردار است؛ اما یک معامله گر حرفه ای در فارکس باید حتما دانش تحللی بنیادی بازار را هم داشته باشد. به طور مثال معامله گر حرفه ای باید بتوانید از مهم ترین سایت های فارکس برای بررسی و تحلیل اخبار استفاده کند. یک معامله گر حرفه ای در فارکس نباید به تحلیل نمودار های قیمت بسنده کند.

9.      تعهد به تحلیل

یک معامله گر حرفه ای پس از این که از طریق تمام دیدگاه ها سهام و نماد های مورد نظر را تحلیل می کند، باید به تحلیل خود پایبند باشد. تعهد نداشتن به تحلیل باعث می شود تا فرد مدام در طول معامله مواردی مثل حد ضرر و ریسک را تغییر دهد. در این صورت قطعا با ضرر رو به رو می شود.

10.  صبر در بازار

تمام معامله گران برای حرفه ای شدن در بازار فارکس باید صبر داشته باشند. به طور مثال برخی از افراد بر این باور هستند که در بازه ای کوتاه مدت می توانند سرمایه خود را در فارکس چندین برابر کنند؛ اما این باوری کاملا اشتباه است. یک معامله گر حرفه ای باید دیدگاهی منطقی در بازار داشته باشد و بتوانید با صبر رشد کند.

11.  مدیریت زمان

بازار فارکس در بازه های زمانی مختلفی در اختیار معامله گران قرار دارد؛ از طرفی یک معامله گر قطعا صرفا ساعات خاصی را می تواند به ترید بپردازد؛ لذا بهتر است معامله گر برای داشتن یک فعالیت حرفه ای، مدیریت زمان را انجام دهد. به عنوان یک معامله گر حرفه ای باید بازه های زمانی خاصی را برای معاملات خود تعیین کنید. همچنین مدیریت زمان ارتباط بسیار مستقیمی را با شیوه معاملات شما دارد.

12.  تنظیم حجم معامله

حجم معامله ارتباط مستقیمی را با مبحث مدیریت سرمایه در بازار فارکس دارد. تمام معامله گران حرفه ای در این بازار در واقع حجم معاملات خود را کنترل می کنند. حجم معامله می تواند بسته به شرایط بازار، میزان سرمایه، نوع معامله و خیلی از موارد دیگر متغیر باشد.

13.  کارنامه معاملاتی

باید برای خود دارای یک کارنامه معاملاتی باشید؛ در این مورد علاوه بر این که تمام نتیجه به دست آمده در طول بلند مدت ثبت می شود، باید پس از انجام هر معامله مشخصه های آن را برای خود ذکر کنید. این کار باعث می شود از فعالیت خود به صورت کاملا آگاهی داشته باشید. همچنین در صورت ایجاد ضرر، خیلی ساده می توانید مشکل استراتژی یا معامله را پیدا کنید.

اهمیت حرفه ای بودن در فارکس

حرفه ای شدن در بازار فارکس بنا بر دلایل مختلفی اهمیت دارد؛ اصلی ترین دلیل آن را می توان افزایش سرمایه دانست. در بازار فارکس تا وقتی که به یک معامله گر حرفه ای تبدیل نشوید، نمی توانید انتظار افزایش سود و سرمایه داشته باشید. از طرفی دیگر حرفه ای شدن دلیلی برای بقا و ماندن در بازار است. بازار پر نوسانی مثل فارکس، معامله گران غیر حرفه ای را به جایی نمی رساند؛ به همین دلیل حداقل برای ماندن در بازار باید حرفه ای برخورد کرد.

سخن پایانی

مهم ترین چیزی که باید به آن دقت داشته باشید این است که حرفه ای شدن در فارکس نیازمند زمان و صبر است. حتی اگر تمام تلاش خود را انجام دهید و مدام در حال یادگیری باشید، باز هم باید حتما در بازار زمان زیادی سپری شود تا تجربه خوبی را کسب کنید.

سوالات متداول

چگونه در بازار فارکس حرفه ای شویم؟

با در نظر گرفتن عواملی همچون یادیگری، صبر، مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک

چرا که افزایش سود و سرمایه نیازمند برخورد حرفه ای است.

کسانی که می خواهند در این بازار معامله گری کنند و به سود برسند.

بستگی به میزان تلاش و تجربیاتی که فرد کسب می کند دارد.

کسانی که صبر کافی ندارند و بدون تجربه و دانش می خواهند سریعا سرمایه خود را افزایش دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه